Under den første utgaven av festivalen fokuserte jeg hovedsakelig på en moderne tilnærming til religiøse temaer for å nå det yngre publikum med budskapet. På den tiden ble to plakater opprettet, opprettholdt i en konsistent stil, og trykt reklamemateriell ble også designet på grunnlag av dem.
I den andre utgaven av festivalen bestemte jeg meg for å fortsette de eksisterende grafiske løsningene, mens jeg modifiserte dem slik at de blir mer universelle og brukbare i fremtidige utgaver av arrangementet. Jeg brukte skrifttypen fra den første plakaten, beriket den med mer stiliserte initialer - teksten fikk karakteren av en logotype som gjenspeiler både de moderne og tradisjonelle dimensjonene til festivalen. Jeg har også utviklet et sett med skrifter som konsekvent vises i påfølgende grafiske materialer fra arrangementet.
Jeg legger flere kasjubiske motiver på plakaten, og understreker arrangementets lokale karakter - denne behandlingen har blitt et av nøkkelelementene i festivalens visuelle identitet. Ungdomsstilen på plakaten ble reflektert i estetikken til collagen, der elementer ikke alltid åpenbare og bokstavelige vises. I denne utgaven ble det også laget et sett med reklamemateriell designet for sosiale medier.
I den tredje utgaven av festivalen bestemte jeg meg for et prosjekt holdt i en ganske minimalistisk estetikk. Det hele ble designet i henhold til prinsippene som jeg utviklet i forrige utgave. Dette prosjektet bekreftet at de tidligere utviklede løsningene er universelle nok til å tillate opprettelse av plakater i forskjellige stiler, samtidig som konsistensen av den visuelle identiteten opprettholdes.
En interessant, om enn utilsiktet effekt, var utseendet på bildet av jomfruen på alle plakater. Over tid ble dette et særegent grafisk motiv for arrangementet — så mye at lokalsamfunnet begynte å kalle disse plakatene «Marys».
I den fjerde utgaven av festivalen bestemte jeg meg for å bruke teknikken for fotomanipulering, og skape en ny visjon om Vår Frue av Kashubia. Takket være denne behandlingen fikk plakaten en mer moderne og symbolsk karakter, samtidig som den visuelle tradisjonen for tilstedeværelsen av dette motivet fortsatte i tidligere utgaver.
En interessant, om enn utilsiktet effekt, var utseendet på bildet av jomfruen på alle plakater. Over tid ble dette et særegent grafisk motiv for arrangementet — så mye at lokalsamfunnet begynte å kalle disse plakatene «Marys».